HomePortalGallerySearchRegisterLog in

Share
 

 Which Spotlight Main Character Are You Most Like?

Go down 
AuthorMessage
Soul
Newcomer
Newcomer
Soul

XPoints 177
. X
¨ Which Spotlight Main Character Are You Most Like? X
Posts : 48
Reputation : 0

~* Artist ID *~
Commission are : --
Art Style:
Awards: -none-

Which Spotlight Main Character Are You Most Like? Empty
PostSubject: Which Spotlight Main Character Are You Most Like?   Which Spotlight Main Character Are You Most Like? EmptySun Feb 06, 2011 8:53 pm

Heart - Just Post Your Answers

1. Which describes you more?
A) Fun Loving and Carefree
B) Quiet and Shy
C) Greedy and Scheming
D) Overprotective and Worrisome

2. Which Do You Prefer
A) Sweet
B) Spicy
C) Sour
D) Mild

3. Aliens Invade the Planet. What do you do?
A) Break into the Mothership, could be fun.
B) Fight the Invaders!
C) Sit inside and read a book as if nothing's happening.
D) Try to capture one and sell tickets to showcase it

4. The Aliens Capture You But Offer You A Chance To Rule With Them. You say...
A) Never!
B) Hm...Weeeell
C) Tch, In your dreams, four-eyes (Literally)
D) I would really rather not but thank you for the offer

5. You Like Any Guys/Girls that...
A) Are Heroic
B) Are Wealthy
C) Have a pulse
D) Are Tough

6. At a Party, you...
A) Provide the Tunes
B) Sit in a corner
C) Guard the Door
D) Stick Price Tags on all the services when no one's looking

7. People Shouldn't Let You...
A) Eat Chocolate
B) Near Large Amounts of Money
C) Into a Party
D) Eat anything with Hot Sauce

8. Your Sense of Humor Is...
A) Dry
B) Physical
C) Crude
D) Dark

9. You Like Movies...
A) That Are Funny
B) That Are Actiony
C) That Are Romantic
D) That You Produced

10. In a Fight you Tend to...
A) Break out the Fancy Martial Arts Moves
B) Throw or Swing whatever's near you
C) Run Away
D) Get Sneaky
Back to top Go down
http://voydforums.forumotion.net/index.htm
Soul
Newcomer
Newcomer
Soul

XPoints 177
. X
¨ Which Spotlight Main Character Are You Most Like? X
Posts : 48
Reputation : 0

~* Artist ID *~
Commission are : --
Art Style:
Awards: -none-

Which Spotlight Main Character Are You Most Like? Empty
PostSubject: Re: Which Spotlight Main Character Are You Most Like?   Which Spotlight Main Character Are You Most Like? EmptyThu Feb 10, 2011 11:25 pm

There will now be prizes based on who you get.
Back to top Go down
http://voydforums.forumotion.net/index.htm
Rishynn
Aprooved Artist
Aprooved Artist
Rishynn

XPoints 815
. Rina
¨ Which Spotlight Main Character Are You Most Like? RishynFur
Posts : 945
Reputation : 64
Location : The Land of Corn o3o

~* Artist ID *~
Commission are : OPEN
Art Style: Digital Artist
Awards: -none-

Which Spotlight Main Character Are You Most Like? Empty
PostSubject: Re: Which Spotlight Main Character Are You Most Like?   Which Spotlight Main Character Are You Most Like? EmptyThu Feb 10, 2011 11:58 pm

1. B
2. A
3. A
4. D
5. D
6. B
7. A
8. D
9. A
10. A

________________________________________________________________________________________________________________________________________________
if you want to see more art by me go here follow the lovely link
Which Spotlight Main Character Are You Most Like? 33c1M
Back to top Go down
Soul
Newcomer
Newcomer
Soul

XPoints 177
. X
¨ Which Spotlight Main Character Are You Most Like? X
Posts : 48
Reputation : 0

~* Artist ID *~
Commission are : --
Art Style:
Awards: -none-

Which Spotlight Main Character Are You Most Like? Empty
PostSubject: Re: Which Spotlight Main Character Are You Most Like?   Which Spotlight Main Character Are You Most Like? EmptyFri Feb 11, 2011 2:06 am

-Heart-

Prizes

If You get Cherry, an entire Episode within the First Season Will be dedicated to you. Meaning you get to create a character AND plot for it!

*If You Score Dotty, I will draw a picture of Cherry and Dotty and color it just for you!

And if you wind up with Blake or Leo, you get a cameo in an episode!


Your Results

Cherry
III

Dotty
IIIII

Blake or Leo
II


Congrats, you got Dotty!
Back to top Go down
http://voydforums.forumotion.net/index.htm
Sponsored content




Which Spotlight Main Character Are You Most Like? Empty
PostSubject: Re: Which Spotlight Main Character Are You Most Like?   Which Spotlight Main Character Are You Most Like? Empty

Back to top Go down
 
Which Spotlight Main Character Are You Most Like?
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Vta St-70 Main Power Transformer Hum

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Comunity :: Forum Games / Quizzes :: Quizes-
Jump to: